Bursa
DOLAR34.0692
EURO37.7489
ALTIN2730.4

Büyük Birlik Partisin'den BURSASPOR'a ziyaret

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyük Birlik Partisin'den BURSASPOR'a ziyaret
Büyük Birlik Partisi Bursa 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili adayı Ekrem ALFATLI , Milletvekili adayları Av.Mehmet Erhan ALTAN, Hasan USLU ve İl Başkanı Av.Haldun Filizli ,İl Başkan Yardımcısı Av.Ömer Faruk Alfatlı Özlüce Bursaspor İbrahim Yazıcı Tesislerinde Bursaspor yönetim kurulunu ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette Büyük Birlik Partisi 1.Bölge 1.Sıra Milletvekili adayı Ekrem ALFATLI “Bursaspor'un Bursada yaşayan herkesi kapsayan ortak payda olduğunu,Bursa’nın değerlerini ve Bursa’lı kimliğinin ülkemizde ve tüm dünyada daha fazla tanınması konusunda sporun gücünün önemli olduğunu ; Bursaspor’un en kısa zamanda süperligde şampiyonluk mücadelesi verecek duruma gelmesi için ,Bursa’da yaşayan herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini” ifade etti. Bursaspor ve tüm amatör sporlar için parti olarak hazırlanmış oldukları projeleri Bursaspor Başkanı Sayın Ömer Furkan BANAZ’a takdim etti. Ayrıca Bursasporumuzun ekonomik sıkıntıdan bir an evvel çıkması için “İlk Milletvekili maaşını Bursaspor’a bağışlayacağını” taahhüt etti. Bütün Milletvekili adaylarına ,başta sanayicilerimiz ve tüm hemşehrilerimize seslenerek Bursaspor’a destek talep etti.

Bursaspor Başkanı Sayın Ömer Furkan BANAZ göreve geldikten sonra yaptıkları çalışmaları anlattı, hedeflerinin gelecek sezonda 1.lige çıkmak olduğunu, sırasıyla tekrar süperligde şampiyon olacak bir Bursaspor oluşturmak olduğunu ifade etti. Ayrıca B.B. Belediyesi Stadyumunda yaptıkları çalışmaları ve önemli gelişmeleri ziyaretçileri ile paylaştı, Seçimlerde başarı dileklerini paylaşan başkan Ömer Furkan BANAZ “Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Sayın Ekrem ALFATLI ve ekibine Bursaspor forması hediye ederek ,ziyaretleri ve Bursaspor’a destekleri için” teşekkür etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bursaspor'un Özer Hurmacı ile golcü kimliği ortaya çıktıÖnceki Haber

Bursaspor'un Özer Hurmacı ile golcü kiml...

Bursaspor'un eski futbolcusu hayatını kaybetti!Sonraki Haber

Bursaspor'un eski futbolcusu hayatını ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar